چگونه درهای خوش‌شانسی را به روی خود بگشاییم

چگونه درهای خوش‌شانسی را به روی خود بگشاییم

چگونه درهای خوش‌شانسی را به روی خود بگشاییم

وضعیت: موجود
ناشر: نسل ‌نواندیش
قیمت:  
2,199,000ريال1,979,100ريال

نویسنده : آلبرت.اچ.زدکار

   ترجمه : نفیسه تنکابنی

 

کتاب پیش رو به دور از خرافات و مطالب غیر علمی چگونگی دست یابی به خوش شانسی را از طریق ارتقای وجوه شخصیتی و کسب هشیاری و توانایی برای بهره گیری از فرصت هایی که زندگی در اختیار می گذارد و اغلب به صورت خودآگاه یا ناخودآگاه نادیده گرفته می شوند مورد بحث قرار داده است. نویسنده این اثر اعتقاد دارد که خوش شانسی ذهنیتی قابل کسب است و همه افراد می توانند بخت و اقبال خود را تغییر دهند، تنها کافی است راهی متفاوت را در پیش بگیرند، راهی که آلبرت. اچ. زدکار چگونگی طی کردن آن را بررسی کرده است.

گزیده ای از کتاب :


هرگاه در موقعیتی قرار می گیریم که باید بیش از پذیرش شانس آن را ارزیابی کنیم علاوه بر غلبه بر احساس کسالت، باید اضطراب و نگرانی های خود را نیز تحت کنترل درآوریم، زیرا اضطراب که به طور طبیعی از نوعی احساس ناامنی ناشی می شود، به صورت غیر مستقیم ما را به سوی بدشانسی سوق می دهد. قبلا اشاره کردیم که تشویش و نگرانی، رشته شانس را پاره می کند و مانع جذب خوش شانسی می شود. اما این فقط بخشی از تهدیدهای آن محسوب می شود. هنگامی که در معرض یک شانس مطلوب قرار می گیریم، اضطراب درونی ما موجب می شود تا به خطرات و زیان هایی فکر کنیم که اصلا وجود خارجی ندارند. در نتیجه آن شانس مطلوب را به راحتی از دست می دهیم. شکسپیر در جایی می گوید: «ترس های خیالی چه بر سر شما می آورند که یک بوته خشک در جنگل را یک خرس می بینید؟» تخیلاتی که دستخوش هراس و نگرانی می شوند دنیا را از خرس هایی پر می کنند که وجود خارجی ندارند. فردی که همیشه اضطراب دارد، همواره خطرات احتمالی زندگی را بزرگ تر جلوه می دهد. از این رو قدرت تشخیص خود را از دست می دهد و نمی تواند در میان بلاتکلیفی های زندگی انتخاب های درستی داشته باشد. وقتی این افراد در برابر موقعیت های امیدبخش هم قرار می گیرند، دچار تردید می شوند و به فکر فرو می روند. سپس یک قدم به عقب برمی دارند تاجایی که فرصتشان تمام می شود و چندی بعد در نهایت افسوس، فرد دیگری را در حال بهره مندی از شانسی می بینند که سهم آن ها بوده است.

درواقع اضطراب علاوه بر اینکه خوش شانسی را دفع می کند، موجب جذب بدشانسی های بی چون و چرا نیز می شود، زیرا توجه ما را به خطرات خیالی و غیرواقعی معطوف می کند و حواس ما را از آنچه واقعا وجود دارد منحرف می کند. نحوه شناسایی و محافظت در برابر تهدیدات یک ذهن مشوش موضوع مهمی است که در فرایند جذب شانس باید به آن توجه کرد.

مشخصات کتاب چگونه درهای خوش‌شانسی را به روی خود بگشاییم

مشخصات
شناسنامه کتاب
عنوان : چگونه درهای خوش‌شانسی را به روی خود بگشاییم
ناشر : نسل نواندیش
نویسنده : آلبرت.اچ.زدکار
مترجم : نفیسه تنکابنی
نوبت چاپ : 1
تاریخ انتشار : 1399
نوع جلد و قطع : شومیز - رقعی
تعداد صفحات : 288
شابک : 9786222201395
وزن (گرم) : 314
شاخه‌ها
مقالات مرتبط با محصول
مقاله مرتبط با این محصول وجود ندارد.
مرورگر شما بسیار قدیمی است!
جهت مشاهده این وب سایت به صورت صحیح، بروزرسانی مرورگرتان ضروری خواهد بود. بروزرسانی مرورگر
×