برندسازی در بخش عمومی

برندسازی در بخش عمومی

برندسازی در بخش عمومی

وضعیت: غیرفعال
ناشر: اشراقی

(ایجاد ،بازسازی و مدیریت برندهای مردم‌پسند)

 

نویسنده : پل تمپورال

   ترجمه : غلامرضا توکلی ،محمدعلی معین

 

اکثر سازمان ها و حتی شخصیت ها به دنبال خلق تصویری روشن و مثبت از خود و حتی مطرح شدن هستند؛ این کتاب راهنمای موثری برای تدوین، ایجاد و پیاده سازی راهبردهای برندهای قدرتمند و اثری کاربردی در راستای دست یابی به اهداف ذکر شده برای سازمان ها و شخصیت ها است. کتاب به توضیح و تشریح تکنیک ها و مهارت های لازم برندسازی در بخش های عمومی و دولتی می پردازد و اطلاعات معتبر و جامعی را در این راستا در اختیار علاقه مندان قرار می دهد. کتاب حاضر حاوی 2 گفتار است؛ گفتار نخست: اهمیت برندسازی و تدوین راهبرد برند، گفتار دوم: پیاده سازی و مدیریت برند در بخش عمومی.

گزیده ای از کتاب :


از قدیم الایام، کشورها، به ویژه کشورهای نوظهور، از صنعت گردشگری به عنوان محرک برندسازی و ساخت تصویر ذهنی برند خود استفاده کرده اند. یکی از دلایل، این است که تحلیل چنین بازاری نسبتا آسان است، زیرا به خوبی می توان بر روی آن پژوهش کرد و بازار جهانی نیز دارد. علاوه بر این، بسیاری از کشورها برای رفع نیازها و خواسته های گردشگران، الزامات اساسی مانند دریا، خاک، خورشید، مراکز خرید و فرهنگ، را در اختیار دارند.

اما تحریک برند کشوری از مسیر واحد، بسیار دشوار است. برای مثال، دستیابی به تمایز بارز در صنعت گردشگری فی الحال بسیار مشکل است. اگر به گزیده ای از شعارهای کشورهای گوناگون نگاهی بیندازید، عبارت هایی از این دست را زیاد می بینید: «تایلند شگفت انگیز»، «هند باورنکردنی»، «فیلیپین لذت بخش» و «کره جنوبی تابناک». سخت بتوان به این کشورها برحسب عرضه جات شان معنا و تمایز بخشید. یکی از کشورهایی که خود را به خوبی مقصد گردشگری متمایز ساخته، کشور مالزی یا برند «مالزی، آسیای حقیقی» است. این کشور با ترکیب نژادی مالایی، چینی و هندی، به سراغ جذب گردشگرانی رفت که جویای کشورهایی با فرهنگ بومی بودند. با آنکه برخی از این «فرهنگ جویان» برای دیدن و تجربه کردن فرهنگ خاص به یک کشور خواهند رفت، اما پژوهش های جهانی نشان داده است که بخش زیادی از فرهنگ جویان به سراغ اماکنی می روند که تنوع فرهنگی داشته باشد. مهم تر اینکه، انتخاب این گزینه برای «موضع گیری برند»، با دستور کار سیاسی کشوری که خودش را چندنژادی و چندفرهنگی می پندارد، تناسب دارد. از این رو، از اواخر دهه 1990، مالزی خودش را با استفاده از شعار برندی «مالزی، آسیای حقیقی» به جهانیان معرفی کرده است.

در برندسازی کشوری، حوزه های دیگری نیز وجود دارد که از صنعت گردشگری مهم ترند: مانند سرمایه گذاری مستقیم خارجی، صادرات، استعدادها. گردشگری، برند بزرگی را برای یک کشور ایجاد می کند، اما این حوزه و سایر حوزه ها باید در کنار هم قرار داده شود.

مشخصات کتاب برندسازی در بخش عمومی

مشخصات
شناسنامه کتاب
عنوان : برندسازی در بخش عمومی
ناشر : اشراقی
نویسنده : پل تمپورال
مترجم : غلامرضا توکلی ،محمدعلی معین
نوبت چاپ : اول
تاریخ انتشار : 1398
نوع جلد و قطع : شومیز - رقعی
تعداد صفحات : 368
شابک : 9786007505199
وزن (گرم) : 295
شاخه‌ها
مقالات مرتبط با محصول
مقاله مرتبط با این محصول وجود ندارد.
مرورگر شما بسیار قدیمی است!
جهت مشاهده این وب سایت به صورت صحیح، بروزرسانی مرورگرتان ضروری خواهد بود. بروزرسانی مرورگر
×